L’Emplaça’t Festival estrena aquest 2021 la seva esperada reinvenció amb un cartell de luxe

Després de l’ambiciosa edició preparada pel 2020 i ajornada a última hora, Cabrera de Mar s’omplirà aquest estiu de concerts, activitats i espectacles per a tots els públics.
Serà del 30 de juliol al 2 d’agost a l’espai de Can Carles de Cabrera de Mar.

Durant quatre dies Cabrera de Mar acollirà per primera vegada L’Emplaça’t Festival, amb un cartell de luxe amb grans noms com ELS PETS, SUU, DOCTOR PRATS, ZOO, EBRI KNIGHT O REGGAE PER XICS.

En total seran set sessions de concerts a l’espai de Can Carles amb aforament limitat a 1.000 persones (amb possibles ampliacions segons la normativa del moment). Quatre d’aquestes sessions seran a un preu simbòlic d’1€ i les altres tres amb preus de 12 a 20 € (amb un abonament per aquests tres concerts de pagament a 40 €). Les entrades es podran comprar accedint al següent enllaç de CodeTickets.

Recordem que el 2020, amb motiu del cinquè aniversari de L’Emplaça’t, s’havia d’estrenar l’Emplaça’t Festival amb un cartell de luxe, però finalment es va haver d’ajornar a pocs dies del seu tret de sortida degut a l’empitjorament de les dades COVID. Aquest 2021, un any després, s’estrena per fi l’esperada reinvenció d’aquest festival popular impulsat des de l’Ajuntament de Cabrera amb una programació d’autèntic luxe i pensada per a tots els públics.

Aquesta programació no substitueix a la programació habitual de Festa Major, sinó que s’integra a ella per a completar i potenciar les dates a l’entorn de Sant Feliu.

PROGRAMACIÓ EMPLAÇA’T

(Inclou en daurat els actes de la festa major)

Divendres 30 de juliol (23h): 12€
Pachawa Sound
Zoo
The Tyets
*Castell de Focs

Dissabte 31 de juliol (20h): 20€
Pau Alabajos
Els Pets

Dissabte 31 de juliol (24h): 1€
Emplaça’t (amb RIU)
Ebri Knight
DJ Sendo

Diumenge 1 d’agost (11h): 1€
*Histories d’en Marius i l’Helena
*Correfoc Infantil

La Different Orquestra

Diumenge 1 d’agost (24h): 12€
Suu
Doctor Prats

Dilluns 2 d’agost (17.15h): 1€
Reggae per xics
*Convidada dels Senyors de Burriac

Dilluns 2 d’agost (22.30h): 1€
*Crema de Bruixes
Versión Imposible